Αφιέρωμα στον Mr. Bachata (Νεκτάριος Βασιλείου)

Ο Mr. Bachata (Νεκτάριος Βασιλείου) ξεκίνησε τη μουσική του καριέρα τα τελευταία 2 χρόνια, στο χώρο της ελληνικής ποπ – λάτιν μουσικής. Τα τραγούδια του, σε στυλ bachata, salsa, zouk love κ.α. με ελληνικό στίχο πάντα, γνωρίζουν πολύ θετική αντιμετώπιση από τους έλληνες χορευτές της λάτιν μουσικής, και όχι μόνο.

Ξεκινώντας 7 χρονών με μαθήματα πιάνου, και 13 χρονών τα μαθήματα κιθάρας, συνέθεσε το πρώτο του τραγούδι σε ηλικία 16 χρονών. Μαθήτευσε στο Μουσικό σχολείο Σιάτιστας, έπειτα φοίτησε στο Α.Τ.Ε.Ι. Κρήτης, στο Ρέθυμνο, Μουσική Τεχνολογία και Ακουστική, και τα τελευταία 2 χρόνια ασχολείται αποκλειστικά με την σύνθεση και ερμηνεία δικών του ποπ – λάτιν τραγουδιών, με κύριο άξονα την Δομινικανική bachata, εφαρμοσμένη στα ελληνικά πρότυπα.

Έχει κάνει solo - live εμφανίσεις σε πολλές πόλεις, σε όλη την Ελλάδα, και ετοιμάζει περιοδεία με live band για το καλοκαίρι του 2012.

Συνεργάστηκε με τους Apurimac, τη Rosanna Milan, τη Μαίρη Δούτση και άλλους καταξιωμένους καλλιτέχνες στο χώρο της λάτιν μουσικής στην Ελλάδα.

Γνωστά τραγούδια του είναι: «Πατρίδα», «Ειν’ η ζωή μια τρέλα (διασκευή του Lamento boliviano)», «Μάθε μου (ντουέτο με τη Μαίρη Δούτση)», «Κόκκινος φάρος», «Μια νύχτα», όπως επίσης και μια διασκευή σε bachata του γνωστού τραγουδιού του Λάκη Παπαδόπουλου, αρχικά ερμηνευμένο από την Αρλέτα, «Τα ήσυχα βράδια».

Ο δίσκος του «the black hat album», θα κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι, αποκλειστικά μέσω internet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου