2nd Student Dance Week, στο Βόλο, στης 24-26/05/2012

Στης 24-25-26/05/2012 έρχεται για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην πόλη του Βόλου το "2nd Student Dance Week" για χορούς : Latin, Salsa (και Rueda de casino), Kizomba, Oriental, Hip hop, Zumba καιTango

Οι LATIN.DANCE.PROJECT σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας διοργανώνουν για δεύτερη φορά ένα 3ήμερο γεμάτο χορό δωρεάν για όλους - φοιτητές και μη. Μετά την περσινή μεγάλη συμμετοχή των 250 ατόμων στο festival, και ύστερα απο απαίτηση αρκετών συμμετεχόντων φέτος θα υπαρχουν περισσότερα είδη χορού και φυσικά επιπλέον ώρες. Το μόνο που έχετε να κάνετε για να παρακολουθήσετε τα μαθήματα χορού σε αυτή τη μοναδική εκδήλωση, που άρχισε απο το Βόλο και τείνει να διαδοθεί σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας, είναι να δηλώσετε συμμετοχή στέλντοντας ένα e-mail (δείτε παρακάτω).

To πρόγραμμα περιλαμβάνει μαθήματα χορού απο Πέμπτη 24/05/2012 εως Σάββατο 26/05/2012 στο κτήριο Puerto del Tango (Λαχανά 5, Βόλο), δωρεάν για όλους.
Το βράδυ της Παρασκευής σειρά έχει ένα Pre-Party στο "Caramelo bar" (
Αργοναυτών 61) για χορό μέχρι το πρωί - είσοδος δωρεάν. Και κλείνουμε με ένα μεγάλο Dance Party το βράδυ του Σαββάτου στο κτήριο PUERTO DEL TANGO, με μοναδικά shows απο τους καλλιτέχνες και τις ομάδες τους.

Μουσική : dj Estelio el social.

Το πρόγραμμα των μαθημάτων καθώς και τα ονόματα των καλλιτεχνών που θα συμμετέχουν στο festival θα ανακοινωθούν προσεχώς.
Μέχρι στιγμής οι καλλιτέχνες : Latin.Dance.Project , SalsaySueno, Άννα Κίτσου, Αντώνης Στάμος, Γιώργος Περσουφλιώτης, Ελισάβετ Μαντάνη!
 Δηλώσεις συμμετοχής : info@latindanceproject.gr με Ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο

Xορηγοί επικοινωνίας:
- Echale Salsita (Volos Radio 104.6)
- Power Fm 100.2
- Εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ
- Dance Life Magazine, www.dancelifemag.gr
- Big City Life, www.bigcitylife.gr
- I Love Salsa, www.ilovesalsa.gr

Χορηγός εκτυπώσεων:
- Βest Ink Hellas

Χορηγοί εκδήλωσης:
- "Caramelo" espresso bar
- Ασπα Μπόσγα, Kαθηγήτρια Ισπανικών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου