Λάτιν ραδιοφωνική εκπομπή "Latin Whispers"

Μια άλλη ραδιοφωνική εκπομπή με λάτιν μουσική που μπορείτε να ακούτε από το ίντερνετ είναι η 'Latin whispers" του ραδιοφωνικού σταθμού "Gaga Radio 98,4 fm" που εκπέμπει από την πόλη της Κέρκυρας. Μπορείτε να ακούσετε την εκπομπή κάθε Σάββατο στις 17:00-19:00 (ακούστε από εδώ)


Κάθε Δευτέρα, latin party, στο "Mystique" Café Bar στη Ν. Φιλαδέλφεια

Κάθε Δευτέρα, στο "Mystique" Café Bar (Λ. Δεκελείας 78, Ν. Φιλαδέλφεια), έχει λάτιν πάρτι. Το πάρτι αρχίζει στης 22:00.




Latin party στο "Pegu" Cocktail Bar Restaurant στο Χαλάνδρι, στης 14/05/2012

Τη Δευτέρα, 14 Μαΐου 2012, στο "Pegu" Cocktail Bar Restaurant (Λ. Πεντέλης 113, Χαλάνδρι) έχει λάτιν πάρτι με κουβανέζικους και βραζιλιάνικους ρυθμούς κάτω από το φεγγαρόφωτο. Στα χορευτικά θα είναι οι Sadra & Adriano. Η είσοδος είναι ελεύθερη.



Βιβλίο "Χορού Ένστικτο"

Ο Σταύρος Καλαματιανός έγραψε το πρώτο του βιβλίο με τίτλο "Χορού Ένστικτο".  Όπως γράφει ο ίδιος : "Στην προσπάθειά μου να ανακαλύψω τι είναι χορός και πως γεννήθηκε η ανάγκη του πρώτου ανθρώπου να χορέψει, οδηγήθηκα σε ένα υπέροχο ταξίδι στο χρόνο, από την Παλαιολιθική εποχή... στην αρχαία Ελλάδα... στο Μεσαίωνα... στον 19ο αιώνα, φτάνοντας στο σήμερα. Μετά από 4 χρόνια συστηματικής έρευνας, με το "Χορού Ένστικτο", μοιράζομαι μαζί σας την ιστορική αυτή διαδρομή του χορού και την εξέλιξή του, παραθέτοντάς σας πληροφορίες για περισσότερους από 80 χορούς (Ballroom, Latin, Ελληνικούς) και μορφές αυτών των χορών..." Μερικοί από τους χορούς είναι Σάλσα, Merengue, Cha cha cha, Samba.

Ο Σταύρος Καλαματιανός γεννήθηκε το 1971 και μεγάλωσε στις Αιγιές - Γυθείου - Λακωνίας.
Το 1986 ασχολείται για πρώτη φορά με τον χορό, στον τόπο καταγωγής του, ξεκινώντας με Ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς. Το 1987 έρχεται στην Αθήνα για σπουδές στους Η/Υ, ενώ παράλληλα ακολουθεί επαγγελματική εκπαίδευση σε Ballroom χορούς. Παράλληλα με τις σπουδές του, του δίνεται η ευκαιρία να εργαστεί ως χορευτής και πολύ σύντομα και ως δάσκαλος χορού.

Η αγάπη του για τον χορό, τον οδηγεί στο εξωτερικό να παρακολουθεί επαγγελματικά σεμινάρια χορού. Το ένστικτό του τον οδήγησε σωστά, γίνεται γνωστός στο "χώρο" και ανοίγει δική του σχολή χορού. Ταυτόχρονα παθιάζεται όλο και περισσότερο και ασχολείται ενεργά με τον αθλητικό χορό, γεγονός που του έφερε συνεχείς διακρίσεις στο χώρο αυτό. Έτσι ξεκινά καριέρα και ως προπονητής αθλητικού χορού. Η αγάπη του για ότι συσχετίζεται με το χορό, τον κάνει να φαντάζεται, να εμπνέεται και να δημιουργεί, με αποτέλεσμα πολύ σύντομα να βρεθεί να ασχολείται με το σενάριο και την σκηνοθεσία, χορευτικών παραστάσεων.

Πηγή : www.dance-instinct.gr

Beach Salsa party, στο "Aquarius" beach bar στη Ρόδο, στης 20/05/2012

Την Κυριακή, 20 Μαϊου 2012, στο "Aquarius" beach bar (Φαληράκι, Ρόδος) έχει σάλσα πάρτι στην παραλία. Το  πάρτι αρχίζει από της 13:00.


Το "Cuba Bar", στην Αγία Νάπα, ανοίγει με πάρτι στης 18/05/2012

Την Παρασκευή, 18 Μαΐου 2012, το "Cuba Bar" ανοίγει για το καλοκαίρι με λάτιν πάρτι. Οι dj θα παίζουν μουσική σε ρυθμούς Salsa, Bachata, Merengue, reggaeton κτλ. Θα έχει και δωρεάν μαθήματα χορού. Η είσοδος είναι δωρεάν.

Πληροφορίες τηλ. 0035796795379







Latin party στο "El Clásico" στην Κομοτηνή στης 15/05/2012

Tην Τρίτη, 15 Μαΐου 2012 μετά τις 22:30, o Alma Libre σας προσκαλεί στο "El Clásico" (N. Zωίδη 52-54, Κομοτηνή) για ακόμη μια βραδιά με πολύ χορό σε λάτιν ρυθμούς, Salsa, Bachata, Cha cha cha, Merengue, Tango, και φυσικά τις ομαδικές χορογραφίες που αγαπάτε.

Salsa party, στο "Marco Polo" Restaurant-Bar στην Λευκωσία στης 08/06/2012

Την Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2012, στο "Marco Polo" Restaurant-Bar (Roof Garden, Holiday Inn Hotel, 70 Ριγένης, Λευκωσία) διοργανώνεται σάλσα πάρτι. Μουσική θα βάζουν οι Stella και dj Panic. Το πάρτι θα έχει και χορευτικό σόου. Η είσοδος είναι 12€ με ποτό. 

Κρατήσεις: 99689683 THEOFILOS,99042886 STELLA,99686296 DIMITRIS



Κάθε Τρίτη (Καλοκαίρι 2012), Salsa party στο "FAT" στη Λάρνακα

Κάθε Τρίτη (Ιούνιος-Αύγουστος 2012), στο "FAT" (Παραλία Μακένζι, Λάρνακα), έχει σάλσα πάρτι. Μουσική  βάζει ο dj Javier και στα χορευτικά είναι οι "Oli Rizo & Caliente team". To πάρτι αρχίζει στις 22:30 και η είσοδος είναι 12€ (με ένα ποτό) .

Κάθε Σάββατο για το Μάιο 2012, έχει salsa party στο "FAT" στη Λάρνακα

Κάθε Σάββατο για το Μάιο 2012, στο "FAT" (Παραλία Μακένζι, Λάρνακα), έχει σάλσα πάρτι. Μουσική  βάζει ο dj Javier και στα χορευτικά είναι οι "Oli Rizo & Caliente team". To πάρτι αρχίζει στις 22:30 και η είσοδος είναι 12€ (με ένα ποτό) .


Κάθε Τρίτη, latin party στο "Baraonda" club restaurant στην Αθήνα

Κάθε Τρίτη, στο ανανεωμένο καλοκαιρινό "Baraonda" club restaurant (Αν. Τσόχα 43, Αθήνα) έχει λάτιν πάρτι με τους Sentimiento Latino και τη Σχολή Χορού La Secta. Ζωντανά κάθε φορά, με τον Pedro Santana στο μικρόφωνο. Μουσική θα βάζει ο dj George Koutsogiannis. Το πάρτι αρχίζει στις 22:30 και η είσοδος είναι 10€ με ποτό.

Οι αιτήσεις για το "1st Patras Salsa Meeting" τελείωσαν

Οι αιτήσεις για το "1st Patras Salsa Meeting" τελείωσαν.

Στο χώρο των σεμιναρίων πρόσβαση θα έχουν μόνο όσοι έχουν στην κατοχή τους Pass. Δε θα επιτρέπεται η είσοδος σε επισκέπτες και ούτε νέες εγγραφές στο χώρο της εκδήλωσης. 

Οι εγγραφές των συμμετεχόντων είναι στης 13:00-14:00. Για την ομαλή και γρήγορη ροή της διαδικασίας φροντίστε να έχετε το Pass μαζί σας.

Salsa party, στο "Cafe Bar Gambrinus" στα Τρίκαλα στης 12/05/2012

Το Σάββατο, 12 Μαΐου 2012, στο "Cafe Bar Gambrinus" (Ασκληπιού 10, Τρίκαλα), έχει σάλσα πάρτι. Μουσική θα βάζει ο dj Don Cortelis. Το πάρτι αρχίζει στις 22:30.


Σάλσα φιγούρα : "Siete Moderno"

Σήμερα θα δούμε τη φιγούρα "Siete moderno". Η φιγούρα έχει 2 μέτρα. Ανάλυση της φιγούρας :

Αρχική θέση : "Guapea"
Θέση χεριών : Το αριστερό χέρι του καβαλίερο πιάνει το δεξί χέρι της ντάμας.

Η φιγούρα αυτή είναι παρόμοια με  την "Siete con Coca cola". Η διαφορά είναι στο 1ο μέτρο.

1o μέτρο : Στο 1-3 κάνουμε λίγο διαφορετικά την "Siete". Ο καβαλιέρος αφού καθοδηγεί τη ντάμα να κάνει την στροφή, αφήνει το δεξί της χέρι και πιάνει το αριστερό της. Στο 5-7 ο καβαλίερος κάνει την στρφή στην ντάμα όπως στο 2ο μέτρο της "Coca-cola"

2ο μέτρο : Όπως το 3ο μέτρο της "Coca cola"


Κάθε δεύτερη Τρίτη, salsa party στο "O Bar" στην Αγριά

Κάθε δεύτερη Τρίτη (με αρχή στης 15/05/2012), στο "O Bar" (Λεωφόρος Δημοκρατείας 9, Αγριά) έχει σάλσα πάρτι. Μουσική θα βάζουν οι dj Estelio "El Social" και Dimitris Basdanis. Το πάρτι αρχίζει στις 23:00 και η είσοδος είναι 5€ με μπίρα ή κρασί.


2nd Student Dance Week, στο Βόλο, στης 24-26/05/2012



Μετά την τεράστια περσινή επιτυχία και τη συμμετοχή των 250 ατόμων , έρχεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην πόλη του Βόλου , ένα τριήμερο χορού με μαθήματα δωρεάν για όλους – φοιτητές και μη. Η ιδέα αυτή, που υλοποιήθηκε πέρυσι για πρώτη φορά και είχε σαν σκοπό την πρώτη επαφή του φοιτητικού κοινού με τον μαγικό κόσμο του χορού, έχει γίνει αξιοζήλευτη σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας! Ο μεγάλος αριθμός των συμμετοχών αλλά και η απαιτήσεις των συμμετεχόντων, μας έκαναν να ανανεώσουμε και φέτος το ραντεβού μας 24 - 26 Μαϊου, αυτή τη φορά σε ένα χώρο ιδανικότερο για χορό, με παρκέ 180 τ.μ.

  • Latin - Latin.Dance.Project evi & giorgos
  • Salsa - SalsaYsueno antonis & hara
  • Kizomba - SalsaYsueno antonis & hara
  • Oriental Άννα Κίτσου , Ελισάβετ Μαντάνη
  • Rueda de CasinoΑντώνης Στάμος
  • Hip-hop – Bboy Dori , Γιώργος Κωστόπουλος
  • Zumba – Γιώργος Καρανικολόπουλος , Εύη Ραμπαούνη , Χαρά Ραμπαούνη
  • Tango - Γιώργος Περσουφλιώτης & Αθηνά Εφραιμίδου, Θοδωρής Ζήσης & Στέλλα Κατσαρού
είναι τα 8 διαφορετικά είδη χορού που περιλαμβάνονται στα workshops του Student Dance Week. Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στο κτήριο "Puerto Del Tango" (Λαχανά 5- Παλαιά Βόλου) από Πέμπτη 24 έως Σάββατο 26 Μαϊου.

Εκτός από τα μαθήματα, στα πλαίσια της διοργάνωσης αυτής, θα πραγματοποιηθούν δύο εκδηλώσεις. Η πρώτη εκδήλωση είναι ένα pre-party, το οποίο θα γίνει στο "Caramelo bar" την Παρασκευή 25 Μαϊου με μουσική και χορό για όλους μέχρι το πρωί (είσοδος δωρεάν) .

 Η δεύτερη και κύρια εκδήλωση, που αποτελεί και τη fiesta-κλείσιμο του τριημέρου, είναι ένα μεγάλο party στο κτήριο "Puerto Del Tango" όπου, οι καλλιτέχνες και οι ομάδες τους θα δώσουν ένα μοναδικό show στον κόσμο του Βόλου (είσοδος 10€ με ποτό).

Τι πρέπει να κάνετε για να δηλώσετε συμμετοχή;  
Ένα email στο info@latindanceproject.gr με ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο είναι αρκετό.

Τηλέφωνα επικοινωνίας : 6974 178414 – 6932 946311
Διοργάνωση : Latin.Dance.Project – Εύη Ραμπαούνη & Γιώργος Καρανικολόπουλος

Χορηγοί επικοινωνίας :
- Echale Salsita (Volos Radio 104.6)
- Power Fm 100.2
- Εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ
- Dance Life Magazine, www.dancelifemag.gr
- Big City Life, www.bigcitylife.gr
- I Love Salsa, www.ilovesalsa.gr

Χορηγός εκτυπώσεων :
- Βest Ink Hellas

Χορηγοί εκδήλωσης :
- "Caramelo" espresso bar
- Aσπα Μπόσγα, Kαθηγήτρια Ισπανικών

Σάλσα fiesta, στο κτήριο "Puerto Del Tango" στο Βόλο στης 26/05/2012

Το Σάββατο, 26 Μαΐου 2012, στο  κτήριο "Puerto Del Tango" (Λαχανά 5- Παλαιά Βόλου) θα έχει salsa fiesta στα πλαίσια του "2nd Student Dance Week" όπου, οι καλλιτέχνες και οι ομάδες τους θα δώσουν ένα μοναδικό show στον κόσμο του Βόλου. Η είσοδος είναι 10€ με ποτό.


 

Κάθε Πέμπτη, salsa party στο cafe-bar-restaurant "Secreto" στο Γκάζι

Kάθε Πέμπτη, στο roof garden του cafe-bar-restaurant "Secreto" (Περσεφόνης 21 , Γκάζι, Αθήνα) έχει σάλσα πάρτι. Μουσική θα βάζει ο dj Panos Karakasis και στα χορευτικά οι Παναγιώτης και Μυρτώ. Το πάρτι αρχίζει στις 21:30 και η είσοδος είναι δωρεάν.

Κάθε Δευτέρα, latin party στο "Room 109" στο Ηράκλειο

Κάθε Δευτέρα, στο "Room 109" (Λ. Σοφοκλή Βενιζέλου 109, Ηράκλειο) έχει λάτιν πάρτι. Το πάρτι αρχίζει στις 22:30 και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Σημείωση : το πάρτι σταμάτησε.


Ο Νεκτάριος Βασιλείου (Mr Bachata) στο "Due Piani" στη Πάτρα στης 13/05/2012

Την Κυριακή, 13 Μαίου 2012 στο "Due Piani"  (Αγίου Νικολάου 47, Πάτρα) για πρώτη φορά στην πόλη της Πάτρας ο γνωστός σε όλους ως ο Έλληνας "Mr. Bachata", ο Νεκτάριος Βασιλείου στα πλαίσια του "1st Patras Salsa Meeting". Μουσική θα βάζει ο dj Stathis. To πάρτι αρχίζει στις 22:30 και η είσοδος είναι 15€ (με ποτό).


Οι νικήτριες του διαγωνισμού 2 Full Pass για το 1st Patras Salsa meeting"

Ο διαγωνισμός για "2 Full Pass για το 1st Patras Salsa meeting" τελείωσε. Νικήτριες είναι η Καλλιόπη  B. και η Alexandra R.


Latin party, στο "Prestige" στο Μαρούσι στης 12/05/2012

Το Σάββατο, 12 Μαϊου 2012, στο "Prestige" (Λ. Κηφισίας 46 & Γραβιάς, Flocafe, 1ος όρφ, Μαρούσι) έχει λάτιν πάρτι. Το παρτι αρχίζει 22:00.


Κάθε Τετάρτη, latin party στο "Da Vinci" στην Αγ. Παρασκευή

Κάθε Τετάρτη, στο "Da Vinci" (Αγ. Ιωάννου 23, Αγ. Παρασκευή) έχει λάτιν πάρτι. Το πάρτι αρχίζει στις 22:30.

Σημείωση : Τελευταίο πάρτι, την Τετάρτη 16/05/2012

Salsa party, στο "On the Road" στους Αμπελόκηπους στης 08/05/2012

Την Πέμπτη, 8 Μαΐου 2012, στο "On the Road" (Πανόρμου 117, Αμπελόκηποι) έχει σάλσα πάρτι. Μουσική θα βάζει ο dj Pano. Η είσοδος είναι δωρεάν και το πάρτι αρχίζει στις 21:30.


Salsa party στο "Copa bar & grill" στην Πάφο στης 12/05/2012

Το Σάββατο, 12 Μαΐου 2012, στο "Copa bar & grill" (25 Λ. Τάφων των Βασιλέων, Πάφο) έχει σάλσα πάρτι. Μουσική θα βάζει ο dj Panic. Η είσοδος είναι 10€ και το πάρτι αρχίζει στις 22:30.

Latin party στο "My House" στα Ιωάννινα στης 13/05/2012

Την Κυριακή, 13 Μαΐου 2012, στο "My House" (Δωδώνης 25, Ιωάννινα) έχει λάτιν πάρτι με guest star τον Eloy Corrales.

Κάθε Παρασκευή latin party στο "SkyBar" στη Λάρισα

Κάθε Παρασκευή, στο "SkyBar" (Θεόφραστου 99, Λάρισα) έχει λάτιν πάρτι. Μουσική θα βάζει ο dj Mimi.Το πάρτι αρχίζει στης 22:45.





Κάθε Τρίτη, Salsa party, στο cafe-bar "Θεατράκι" στην Πάτρα

Κάθε Τρίτη, στο cafe-bar "Θεατράκι" (Ηρώων Πολυτεχνείου 42, Πάτρα) διοργανώνεται σάλσα πάρτι με ρυθμούς Salsa αλλά και Bachata, Kizomba, Merengue.



Xορηγός επικοινωνίας : http://www.ilovesalsa.gr/

Οι "Son Latinos" τραγουδάνε στο "L' arte Cafe Lounge Bar" στο Παλαιό Φάληρο, στης 12/05/2012

Το Σάββατο, 12 Μαΐου 2012, στο "L' arte Cafe Lounge Bar" (Άγιος Αλέξανδρος 45, Παλαιό Φάληρο) θα τραγουδάνε οι "Son Latinos"


Latin party στην "Αίγλη Ιερά οδός" στην Αθήνα στης 10/05/2012

Την Πέμπτη, 10 Μαΐου 2012  στο "Αίγλη Ιερά οδός" (Ιερά Οδός 253, Αιγάλεω) έχει λάτιν πάρτι σε ρυθμούς Salsa, Bachata, Merengue και σε καυτούς sexy reggaeton ρυθμούς. Το πάρτι αρχίζει στις 22:30




Kάθε Κυριακή, latin party στο "Olea bar" στο Υψος, Κέρκυρα

Κάθε Κυριακή, στο "Olea bar" (Ύψος, Κέρκυρα) έχει λάτιν πάρτι. Το πάρτι αρχίζει στις 22:00.



Latin party, στο "Skybar" στη Λάρισα στης 11/05/2012

Την Παρασκευή, 11 Μαϊου 2012, στο "Skybar" (Θεόφραστου 99, Λάρισα) έχει λάτιν πάρτι. Μουσική θα βάζει ο dj Mimi.Το πάρτι αρχίζει στης 22:45




Κάθε Παρασκευή, latin party στο "Kefi Bar" στο "Corfu Holiday Palace"

Κάθε Παρασκευή, στο "Kefi Bar" του ξενοδοχείου "Corfu Holiday Palace" (Οδό Ναυσικά, Κανόνι, Κέρκυρα) διοργανώνεται λάτιν πάρτι σε ρυθμούς Salsa, Bachata, Merengue, Cha cha cha, Samba, tango και πολλές ομαδικές χορογραφίες. Το πάρτι αρχίζει στις 22:00 και η είσοδος είναι ελεύθερη.



Latin party στο "El Clásico" στην Κομοτηνή στης 08/05/2012

Tην Τρίτη, 8 Μαΐου 2012 μετά τις 22:30 o Alma Libre σας προσκαλεί στο El Clásico (N. Zωίδη 52-54, Κομοτηνή) για ακόμη μια βραδιά με πολύ χορό σε λάτιν ρυθμούς, Salsa, Bachata, Cha cha cha, Merengue, Tango, και φυσικά τις ομαδικές χορογραφίες που αγαπάτε.