1o Cuba Festival στην Αθήνα-Θεσσαλονίκη στης 28-29-30/06/2012

Το πρώτο Κουβανέζικο Φεστιβάλ (Cuba Festival) στην Ελλάδα αποτελεί εφέτος το πιο «καυτό» γεγονός του καλοκαιριού και θα πραγματοποιηθεί για τρεις (3) ημέρες:
Οι εκδηλώσεις στην Αθήνα θα ξεκινήσουν με τα "Calles De Cuba" (Δρόμοι της Κούβας) που θα διεξαχθούν την Πέμπτη 28 και Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012 σε ανοιχτούς χώρους των Αθηνών (πλατείες, εμπορικά κέντρα κτλ) με ΔΩΡΕΑΝ μουσικό-χορευτικές παραστάσεις, σεμινάρια κουβανέζικων χορών, DJ Sets .

Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 30 Ιουνίου με τις εκδηλώσεις του 1ου Cuba Festival που θα διεξαχθούν στο προπονητικό κέντρο του Baseball που βρίσκεται στην πρώην Αμερικάνικη βάση στο Ελληνικό με συναυλίες, εκθέσεις, προβολές, work shops, παραδοσιακές γεύσεις, και άλλες σημαντικές πολιτιστικές δραστηριότητες που στόχο θα έχουν την προβολή πολιτισμού της αγαπημένης μας Κούβας.

Οι εκδηλώσεις του Cuba Festival και των Calles De Cuba θα διεξαχθούν με την υποστήριξη της πρεσβείας της Κούβας.
Κεντρική συναυλία
Το 1ο Cuba Festival θα είναι ειδικά αφιερωμένο στην εμβληματική μορφή της παραδοσιακής κουβανέζικης μουσικής τον Ibrahim Ferrer που υπήρξε ο βασικός τραγουδιστής των Buena Vista Social Club έως το 2005 - που έφυγε από κοντά μας- και θα έχουμε την χαρά και την τιμή να έχουμε κοντά τον γιο του Ibrahim Ferrer Jr. το Σάββατο 30 Ιουνίου ο οποίος θα επισκεφτεί για πρώτη φορά την Ελλάδα για να τραγουδήσει μαζί μας αξέχαστες επιτυχίες των Buena Vista Social Club αλλά και της ευρύτερης κουβανέζικης μουσικής. Η συναυλία του Ibrahim Ferrer Jr. θα πραγματοποιηθεί και στην Θεσσαλονίκη, στο Θέατρο της Μονής Λαζαριστών, μια ημέρα πριν από εκείνη της Αθήνας, δηλαδη την Παρασκευή 29 Ιουνίου.
Τιμές εισιτηρίων
Για τις εκδηλώσεις της Αθήνας ( στο Προπονητικό Κέντρο Baseball - Πρώην Αμερικάνικη Βάση- Δεξαμενή Λεωφόρος Βουλιαγμένης, Ελληνικό) για το Σάββατο 30 Ιουνίου οι τιμές εισιτηρίων καθορίζονται ως εξής:
  • 10€ προπώληση (δείτε παρακάτω)
  • 15€ Στα εκδοτήρια του Baseball το Σάββατο 30 Ιουνίου 2012.
Δωρεάν είσοδος για παιδιά κάτω των 12 ετών με συνοδεία ενηλίκου.

Προπώληση εισιτηρίων
Παραγγελίες με πιστωτική κάρτα

Τηλεφωνικά:     210 7234567
Online:
Για τη συναυλία του Ibrahim Ferrer Jr στο Θέατρο της Μονής Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 29 Ιουνίου οι τιμές εισιτηρίων καθορίζονται ως εξής:
  • 10€ προπώληση (δείτε παρακάτω)
  • 15€ Στα εκδοτήρια του Θεάτρου της Μονής Λαζαριστών, στις 29 Ιουνίου.
Προπώληση εισιτηρίων
Online:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου