Στης 08/09/2012 τα "Calles de Cuba" στο 'Φλαbaraki' στην παραλία Φλάμπουρο

Τα "Calles de Cuba" που τα γνωρίσαμε από το "1ο Cuba Festival" κάνουν το γύρο της Ελλάδας. Επόμενος σταθμός το Λουτράκι και συγκεκριμένα το 'Φλαbaraki' (Παραλία Φλάμπουρο, Λουτράκι) το Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2012. Το πάρτι αρχίζει μετά τις 19:00 και η είσοδος είναι δωρεάν. Εκεί θα είναι οι:

Ivan Lopez (χορευτής, χορογράφος, καθηγητής χορού)
Κουβανούς καθηγητής χορού και χορογράφους που ζει στην Ελλάδα όπου πρόκειται να μεταφέρει τις γνώσεις του στην γιορτή ως καλλιτεχνικός διευθυντής των Calles De Cuba και των χορευτικών δρώμενων που διεξήχθηκαν στο 1ο Cuba Festival.

Omar Cuesta
'Εχει γεννηθεί στη Havana της Cuba.
Από 12 χρονών ξεκίνησε το σχολείο εθνικών τεχνών, Escuela Nacional de Artes. Απο τα 18 του χρόνια ξεκίνησε να διοργανώνει διάφορα γκρουπ παραδοσιακά από χορούς κουβανέζικους όπως rumba, guaguanco και florcloricos, σε ξενοδοχεία και clubs, στο hotel Miramar, Kolih, Habana Libre, Ocidental Miramar και άλλα γνωστά ξενοδοχεία. Επίσης στα clubs Casa de la Far, El Mella, La Concha, La Tropical.

Odalis Palma (κουβανή τραγουδίστια)
Είναι μια από τις πιο χαρισματικές κουβανές τραγουδίστριες που ζουν στην Ελλάδα και η ερμηνεία της καθηλώνει το κοινό σε κάθε της εμφάνιση.
Εχει σπουδάσει φωνητική στην Εθνική Ακαδημία Καλλών Τεχνών της Κούβας και έχει διδαχθεί τον χορό στην Εθνική Σχολή Χορού στην Αβάνα της Κούβας 
Η Odalis Palma στα Calles de Cuba μας ταξιδεύει με την υπέροχη φωνή της στην αγαπημένη μας Cuba συνοδευόμενη από τους μαγικούς ήχους στα κρουστά των Carloς Menendez & Ivan Lopez.

Carlos Menendez (μουσικός, κρουστά)
Ο Carlos Menendez είναι ο σημαντικότερος κουβανός percussionist που ζεί στην Ελλάδα και συμμετέχει σε όλες τις μεγάλες εκδηλώσεις που αφορούν τον πολιτισμό της Κούβας
Εξαιρετικός μουσικός έχει μάθει από μικρός τα μυστικά της latin Jazz μουσικής σκηνής ενώ παράλληλα διδάσκει και παρουσιάζει όσο λίγοι την μουσική της Santeria που αποτελεί την παραδοσιακή μουσική της Κούβας που μετέφεραν οι Yoruba από tην Δυτική Αφρική τον 17ο αιώνα.

Yiliam Fernandez Quesada (κουβανή χορεύτρια, χορογράφος)
Η κουβανή χορεύτρια χορογράφος Yiliam Fernandez Quesada μεταδίδει στο κοινό τις εξαιρετικές τις γνώσεις της στους κουβανέζικους χορούς κερδίζοντας τον θαυμασμό όλων με την τεχνική της.

Dj Acebes
Στα Calles de Cuba ο dj Acebes μας μεταφέρει τις μουσικές του γνώσεις και εμπειρίες ως εμπνευστής και υπεύθυνος παραγωγής του Cuba Festival και Calles de Cuba καθώς και της συνεργάσίας του στην Ελλάδα, με το μεγαλύτερο κουβανέζικο μουσικό συγκρότημα στον πλανήτη τους θρυλικούς Buena Vista Social Club.

χορηγός επικοινωνίας : www.ilovesalsa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου