ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ : κερδίστε 1 διπλή πρόσκληση

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. 
 
Το www.ilovesalsa.gr σε συνεργασία με τους διοργανωτές του  "1o Cuba Festival" στην Αθήνα-Θεσσαλονίκη στης 28-29-30/06/201 έχει τη χαρά να προσφέρει μια διπλή πρόσκληση για τις εκδηλώσεις του Σαββάτου (οπότε και για τη συναυλία του Ibrahim Ferrer Jr) με τη διαδικασία διαγωνισμού.  Το μόνο που έχετε να κάνετε για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό είναι να γράψετε ένα σχόλιο με τ' όνομα σας και το email σας σε αυτήν την ανάρτηση που διαβάζετε τώρα (για να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας, αν είστε ο νικητής ). 

Νικητής θα είναι ο 10ος που θα γράψει σχόλιο.*

ΠΡΟΣΟΧΗ : Όσο εμφανίζεται αυτή η ανάρτηση στο site σημαίνει ότι ακόμα τρέχει ο διαγωνισμός και μπορείτε να συμμετέχετε.
 
Σημείωση : Για τους φίλους του www.ilovesalsa.gr της Β. Ελλάδας θα κάνουμε σε λίγες μέρες τοv ίδιο διαγωνισμό για την συναυλία του Ibrahim Ferrer Jr την Παρασκεύη 29 Ιουνίου 2012 στο Θέατρο της Μονής Λαζαριστών . Οπότε μη ξεχνάτε να επισκέπτεστε το www.ilovesalsa.gr.
*Να σας ενημερώσουμε ότι τα σχόλια δεν θα εμφανιστούν δημοσίως, για να μη φανούν τα στοιχεία σας. Εμείς όμως θα λάβουμε email για κάθε σχόλιο. Μετά το διαγωνισμό τα στοιχεία σας θα τα σβήσουμε. Δεν έχουμε σκοπό να τα χρησιμοποιήσουμε για κάποιο άλλο σκοπό παρα μόνο για το διαγωνισμό. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου